Bacio Gelato

U nameri da se duh tradicije italijanskih majstora prenese i na beogradske ulice, Bacio Gelato, osnovan 2009. godine, kod nas započinje izradu poslastica koje sjedinjuju tradiciju, kreativnost.

U Višnjićevoj ulici, u srcu Beograda, nalazi se zanatska proizvodnja, bazirana na kombinaciji italijanskih sirovina i svežih namernica sa domaćih farmi, kao i sladoledžinica, koja svojim ambijentom i atmosferom predstavlja autentični, primer urbanog dorćolskog life stylea.

Bacio Gelato je sa svojim kreativnim timom pripremio više od 50 ukusa sladoleda, od mlečnih s bogatom teksturom, komadićima čokolade, i orašastih plodova, preko osvežavajućih voćnih sorbeta i neočekivanih kraft kombinacija, pa sve do veganskih sladoleda zaslađenih stevijom kao i proetinski sladoled sa 30% proteina.

Kreamste torte izrađuju se od belgijske čokolade, organskih jaja, najfinijeg kakao putera, maskarpone museva i kremova s dodatkom orašastih plodova, svežeg voća i voćnih pirea.
Potpuno originalne recepture majstora stvaraju novu istoriju kolača.
Radionica sladoleda i kolača zahvaljujući svojoj ponudi i najvišem standardu kvaliteta, već 10 godina je pouzdan snabdevač desetina prestižnih prestoničkih restorana i kafića.

Pronaćićete nas:

Višnjićeva 10, Dorćol i na Cvetnom Trgu, Njegoševa 1a Beograd.

25 open listings

No followed people

No reviews